بازدید دکتر موسوی مدیر کل نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای از آموزشکده فنی و حرفه ای پسران گلپایگان(شهداء)
روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای پسران گلپایگان خبر داد:
شنبه 26 تیرماه دکتر موسوی مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای به اتفاق دکتر دوازده امامی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان اصفهان از بخشهای مختلف آموزشکده فنی و حرفه ای گلپایگان(شهدا) از جمله: مجموعه کارگاه ها، سلف سرویس، خوابگاه دانشجویی، ساختمان آموزش، دفتر کارآفرینی، مزرعه کشاورزی و... بازدید کردند.
دکتر دوازده امامی ضمن خیرمقدم به دکتر موسوی به گفتگو و تبادل نظر با ایشان و سایر حاضرین پرداخت.
مدیر کل نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای در ابتدا ضمن بازدید از زمین مزرعه کشاورزی آموزشکده (واقع در ضلع شمالی شهرستان)در جریان محصولات تولیدی از قبیل: کشت زعفران ،گل محمدی و ... قرار گرفت و از کارگاه گلاب گیری دیدن کرد.
دکتر موسوی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل شهرستان گلپایگان در خصوص محصولات لبنی یادآور شد حتی المقدور باید در صدد این بود که رشته دامپروری، رباتیک در شهرستان ایجاد و تقویت شود. رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای پسران گلپایگان ضمن بازدید از استخر مزرعه، توضیحاتی را در خصوص تامین آب زمین کشاورزی ارائه نمود. وی خاطر نشان کرد: بدنبال این هستیم که تولید و تکثیر گیاهان دارویی را در این فضا ایجاد کنیم. موسوی در بازدید از دفتر کارآفرینی با کارکنان آموزش و دانشجویان کارآفرین به گفتگو نشست و در پایان از پروژه ها و تولیدات آنان از جمله: ساخت قفل درب هوشمند، ساخت ماکت خانه هوشمند، ساخت دستگاه جوجه کشی و ... دیدن و رهنمونهای لازم را به دانشجویان ارائه داد.
دکتر دوازده امامی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان اصفهان ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های آموزشکده به پاس قدردانی از زحمات و مشارکت در طرح پایش عوامل استراتژیک و تدوین سند چشم انداز آموزشکده، لوح سپاسی را به رسم یادبود به منعمی و شیدا استاد رحیمی مسئول کارآفرینی اهدا نمود.
منعمی افزود: در حوزه صنعت گام های بلندی را برداشته ایم و با برخی صنایع تفاهم نامه های امضاء شده و ارتباط دانشجویان با صنعت گره خورده و تعدادی از صنایع نیز مانند شرکت رول محور اعلام آمادگی و همکاری نموده اند. وی ادامه داد: طرح آسیب شناسی دانشگاه فنی و حرفه ای در دستور کار قرار دارد.
موسوی پیرامون ایجاد رشته های جدید و لزوم توجه بیشتر به این جایگاه در دانشگاه متذکر شد و رهنمودهای لازم را در خصوص استفاده حداکثری از ظرفیت و فضای موجود جهت ترویج علم و دانش در سال تحصیلی جدید که ان شاء الله با حضور دانشجویان همراه خواهد بود، دادند. وی خاطر نشان کرد: نباید به سرفصل ها و رشته های دانشگاهی اکتفا کرد، بلکه باید توجه بیشتری به رشته های جدید داشت. لذا در این راستا باید تدابیر لازم در نظر داشته باشیم مانند: مشاغل قالب دامپروری، فرایند صنایع تبدیلی، صنایع تبدیل غذایی و ...
دکتر موسوی و هیات همراه در ادامه از مجموعه کارگاهی آموزشکده شامل: کارگاه برق قدرت، کارگاه مکانیک خودرو، کارگاه ساخت و تولید، کارگاه جوشکاری، کارگاه تعمیر و نگهداری آسانسور، خوابگاه و ... بازدید بعمل آوردند. موسوی ضمن ابراز خرسندی از تجهیز کارگاه ها و بروز رسانی تجهیزات تاکید کرد: باید دانشجویان به محض ورود به دانشگاه در فضای کارگاه ها قرار گیرند و به کسب دانش تئوری در کلاس درس اکتفا نکنند.
نشست با کارکنان آموزشکده، بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات، برنامه پایانی بازدید دکتر موسوی مدیر کل نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای از آموزشکده فنی و حرفه ای پسران گلپایگان(شهداء) بود.