در حال بارگذاری ...
دوشنبه 29 اردیبهشت 1404
nus.ac.ir

نشست صمیمی صاحبان صنایع با مسئولین اجرایی نوزدهیمن دوره مسابقات ملی مهارت

دومین جلسه هماهنگی در خصوص برگزاری مسابقه ملی مهارت

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای پسران گلپایگان، 26 آبان ماه دومین نشست هماهنگی در خصوص برگزاری مسابقات ملی مهارت با حضور مهندس عظیمی دبیر اجرایی مسابقات، دکتر سیف اله نیکنامی فعال عرصه صنعت و تجارت کشور، دکتر مهدیان معاونت آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان، دکتر شیدایی رئیس هیات مدیره شرکت ذهن چابک، مهندس اتحادی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت گلپایگان و صاحبان صنایع در سالن جلسات آموزشکده برگزار گردید .
رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای گلپایگان، ضمن عرض خیر مقدم، هدف برگزاری مسابقات را ارتقاء فرهنگ مهارت آموزی در میان جوانان، معرفی آموزش‌های مهارتی و اهمیت نقش آن در توسعة اقتصاد و جلب نظر مسئولان، بنگاه‌های اقتصادی، صنایع و صنوف برای مشارکت هرچه بیشتر عنوان کرد. منعمی اجرای مسابقات ملی مهارت را، ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفه‌ای، شناسایی و معرفی افراد ماهر و نخبه به صنایع و بنگاه‌های اقتصادی و فراهم نمودن فرصت مناسب برای رقابت سالم میان جوانان کشور ذکر کرد.

ایشان ضمن بیان تاریخچه ای از آموزشکده فنی و حرفه ای پسران گلپایگان و رشته های دایر، از حمایت های خیرین حاضر در جلسه که پیشقدم شده و آموزشکده را از بدو تاسیس تاکنون از جنبه های مختلف علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی یاری رساندند قدردانی نمودند. منعمی افزود: هدف اصلی دانشگاه بر محور تقاضا پیش می رود در این راستا سعی می شود نیازهای شهرستان مورد توجه قرار گرفته و دانشجویان قبل از دانش آموخته شدن با صنعت ارتباط برقرار کنند. لذا انتظار می رود صاحبان صنایع همکاری لازم با دانشگاه بعمل آورند و شاهد این ادعا تاسیس دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت آموزشکده است که با تمام قوت پیش می رود.


معاونت آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، آموزش مهارتهای غیر رسمی را بر عهده دارد و هدف اقدامات اساسی سازمان در دو مقوله در دستور کار قرار می گیرد: یکی مسابقه ملی مهارت که بر اساس شرایط سنی و معرفی برترین هاست و دیگری مهارت آزاد است که شرایط سنی نداشته و شرکت برای عموم آزاد است.

مهدیان ضمن تشکر و قدردانی از حسن توجه مهندس نیکنامی رئیس هیات مدیره انجمن فناوری دیجیتال و هوشمند سازی کشور و حمایت های ایشان و اینکه نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در شهرستان گلپایگان برگزار شود افزود: مسابقات از 29 تا 31 آذر ماه برگزار و تعداد 19 شرکت کننده از سراسر کشور ( از هر استان 1 نفر در رشته تاسیسات الکتریکی) با هم به رقابت خواهند پرداخت.

وی خاطر نشان کرد: برگزاری مسابقه ملی مهارت رویداد مهمی است و بحث اصلی ما شناسایی نخبگان ملی و مهارتی کشور است که یک ارتباط منطقی بین آنها و واحدهای صنفی برقرار کنیم بر این اساس باید همپای صنایع شهرستان بتوانیم تربیت نیروی انسانی ماهر را در مجموعه ها داشته باشیم.

مهدیان یاد آور شد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای با دعوت از صاحبان صنایع درخواست می کند که اسپانسر برگزاری مسابقات ملی مهارت باشند و دانشگاه فنی و حرفه ای را در این رویداد یاری رسانند. ایشان ضمن تشریح نحوه برگزاری مسابقات افزود: مسابقات امسال بصورت غیر متمرکز برگزار خواهد شد. نکته دوم اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای میزبانی مسابقات را پذیرفته و از مهندس نیکنامی بعنوان اسپانسر برگزاری مسابقات و حمایتهای ایشان تشکر می کنیم.

مهندس سیف اله نیکنامی، رئیس هیات مدیره انجمن فناوری دیجیتال و هوشمند سازی کشور، همچنین رئیس هیات مدیر گروه شرکت های آترینا، سخنران بعدی مراسم بودند. نیکنامی ضمن اینکه بحث مسابقات ملی مهارت را یک المپیاد مهارتی قلمداد کرد افزود: انقلابها در دنیا دستخوش سه مقوله: سرعت، وسعت و اثر گذاری هستند. وی در ادامه ضمن تشریح این سه مقوله از شهرستان گلپایگان بعنوان قطب تولیدات و صنایع لبنی موفق در کشور حتی در دنیا یاد کرد. رئیس هیات مدیره انجمن فناوری دیجیتال ابراز امیدواری کرد صنعت دیجیتال باید در گلپایگان شکل بگیرد لذا در این راستا تمام توان و تلاش خود را بکار می گیرم البته حمایتهای صادقانه مسئولین و خیرین در این مسیر قطعا کارگشا خواهد بود.

نیکنامی افزود: باید نخبگانی که در مسابقات ملی مهارت شرکت کرده اند جذب صنایع شوند چرا که جنگ آینده جنگ پلیمر هاست. وی ادامه داد: در بحث مسابقات ملی دانشگاه فنی و حرفه ای بدنبال این است که در حوزه های هوش مصنوعی و تکنولوژی موجود در دنیا ظرفیت سازی کند. صنعت پلیمرگلپایگان باید به سمت هوشمند سازی پیش رود و لازمه این امر تغییرات اساسی در تکنولوژی و بروز بودن این صنعت است. نیکنامی از نبود زبان مشترک با دنیا یک مسئله مهم یاد و خاطر نشان کرد: ما باید نگرش و دیدگاه مان را نسبت به رشد شهر و کشور ارتقا دهیم و برگزاری این قبیل مسابقات ما را یک قدم جلوتر خواهد برد.

ایشان در خاتمه با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل خوب دو شهر گلپایگان و خوانسار، از اینکه نخبگان شهرستان در سطح ملی دیده نشده اند ابراز تاسف نمود.

سخنران پایانی این نشست دکتر حامد شیداییان بودند که پیشنهاد راه اندازی کسب و کار دیجیتال، استارت آپ در حوزه های کشاورزی، مواد غذایی، بیمه و ... بیان کردند. رئیس هیات مدیره شرکت ذهن چابک در تعریف واژه استارت آپ اظهار کرد: استارت آپ یعنی کسب و کاری که هزینه بالایی برای راه اندازی نداشته و لزوماً محدود به شهر و مکان خاصی نیست نمونه بارز آن در حوزه فروش زعفران در شهر قائنات با نام تجاری کشمون که با 10 نفر نیروی کار فعالیت می کند.

در پایان این جلسه هر یک از کارشناسان حاضر در جلسه به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند و مقرر شد با برنامه ریزی لازم در زمینه آموزش و ارتقاء مهارت فنی و همکاری، تعامل و تلاش کلیه مسئولین ستادی و مراکز بستر فراهم شود تا رقابت کنندگان بتوانند با آمادگی کامل دراین دوره از مسابقات شرکت نمایند.