برگزاری جشنواره گل و گلاب همزمان با دومین ماه از فصل زیبای بهار؛
برداشت گُلِ محمدی از مزرعه دانشگاه ملی مهارت مرکز گلپایگان آغاز شد + گزارش کامل تصویری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت مرکز گلپایگان، همزمان با دومین ماه از فصل زیبای بهار، برداشت گُلِ محمدی از مزرعه دانشگاه ملی مهارت مرکز گلپایگان،آغاز شد.
این گلهای زیبا که در بخشی وسیعی از زمینهای مزرعه دانشگاه ملی مهارت مرکز گلپایگان کشت شده است، حالا و در روزهای پایانی اردیبهشت ماه، شکفته شده و برداشت آن آغاز شده است.
گفتنی است که کار برداشت بخش زیادی از گل محمدی مزرعه دانشگاه ملی مهارت گلپایگان، توسط دانشجویان در قالب کارگاه های دانشجویی جوار خوابگاه انجام میگیرد.
دکتر رضائی فرماندار گلپایگان صبح امروز ضمن بازدید از فرایند تهیه و تولید گلاب، در جمع جامعه دانشگاهی ملی مهارت گلپایگان خاطر نشان کرد: گل محمدی از قدیم الایام به علت خواص متعدد، محبوب همگان بوده و از نوع گلهای عرفانی محسوب میشود؛ ایرانیان نخستین کسانی هستند که از گذشتههای دیرین به ویژگیهای خوراکی و درمانی گل محمدی پی بردهاند.
جمال صانعی سرپرست دانشگاه ملی مهارت مرکز گلپایگان اظهار داشت، آب و هوای مطلوب شهرستان گلپایگان فرصت خوبی را برای کاشت انواع درختچه، گیاهان زینتی و دارویی بویژه گل محمدی فراهم کرده است که امیدواریم بتوانیم علاوه بر حفظ فضای سبز منحصر بفرد مزرعه دانشگاه گلپایگان، بر وسعت و زیبایی آن بیفزاییم.
صانعی با اشاره به اختصاص بیش از چهار هکتار از اراضی مزرعه دانشگاه به کشت گل محمدی خاطر نشان کرد: در راستای اشتغالزایی و کمک به وضعیت معیشتی دانشجویان همچنین توسعه فعالیت های دانشجویی در جوار خوابگاه، این اقدامات صورت می پذیرد.
جالب توجه است که، گلهای محمدی برداشت شده از مزرعه دانشگاه ملی مهارت گلپایگان بطور مستقیم در همان مجموعه فراوری شده و به گُلاب و دیگر فراوردههای آن تبدیل میشود.